Lækker linsesuppe
Ingredienser:
350 g økologiske brune eller grønne linser
1,2 liter vand
2 tsk økologisk olivenolie
1 mellemstort løg, finthakket
2 fed hvidløg, presset
20 friske spinatblade uden stængler, hakket
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk fintrevet citronskal
1/2 liter grønsagsbouillon
1/2 liter vand
2 spsk friske koriander, finthakket
Opskrift:
1/ Sæt linser i kog og lad dem simre i en times tid. De kogte linser skylles og dryppes af. Varm olien op, sauter løg og hvidløg til de er gyldne. Spinaten tilsættes og koges igennem i 2 min.
2/ Hæld linserne i gryden sammen med spidskommen, citronskal, bouillon og vand. Kog suppen og lad den simre i 15 min uden låg.
tilsæt friske koriander lige før serveringen.


