Danmarks bedste

øko webshop

 

 

 

Samosas med cashewnødder & kartofler

Samosas med Cashewnødder

ingredienser:

 

1 spsk økologisk olivenolie

2 tsk frisk, hakket ingefær

3 mellemstore kartofler i tern

90 g ristede, hakkede cashewnødder

15 g kokosmel

2 spsk kokosmælk

3 spsk friske, hakkede korianter

salt og peber,

4 stk filodej

økologisk olivenolie til stegning

Opskrift:

 

1/ Olien varmes op i en tykbundet pand. 

Steg kartoffeltern og ingefær i 8 min. under konstant omrøring. Tilsæt cashewnødder, kokosmel, kokosmælk og korianter. Smag til med salt og peber. Lad blandingen køle af.

 

2/ skær dejpladerne i fire stykker. Ovennævnte fyld lægges i midten af hver firkant. Pensel kanterne med vand. Fold pladerne på skrå så det danner en trekant. Buk kanterne og lad dem hvile i 15 min.

 

3/ Varm olien op i en stor suterpande. Dybsteg samosaerne til de er gyldne. Steg nogle stykker ad gangen. lad dem dryppe af på fedtsugende underlag