Samosas med Cashewnødder
ingredienser:
1 spsk økologisk olivenolie
2 tsk frisk, hakket ingefær
3 mellemstore kartofler i tern
90 g ristede, hakkede cashewnødder
15 g kokosmel
2 spsk kokosmælk
3 spsk friske, hakkede korianter
salt og peber,
4 stk filodej
økologisk olivenolie til stegning
Opskrift:
1/ Olien varmes op i en tykbundet pand.
Steg kartoffeltern og ingefær i 8 min. under konstant omrøring. Tilsæt cashewnødder, kokosmel, kokosmælk og korianter. Smag til med salt og peber. Lad blandingen køle af.
2/ skær dejpladerne i fire stykker. Ovennævnte fyld lægges i midten af hver firkant. Pensel kanterne med vand. Fold pladerne på skrå så det danner en trekant. Buk kanterne og lad dem hvile i 15 min.
3/ Varm olien op i en stor suterpande. Dybsteg samosaerne til de er gyldne. Steg nogle stykker ad gangen. lad dem dryppe af på fedtsugende underlag


